ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ - Είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά

laikh-epitroph-nikaias-renth-1Η Λαϊκή Επιτροπή  Νίκαιας - Ρέντη, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, προχώρησε σήμερα το πρωί σε μοίρασμα ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες που βρίσκονται στην πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά (στον επιβατικό σταθμό Ηετίων).

Η ανταπόκριση των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων της Νίκαιας και του Ρέντη ήταν συγκινητική. Η έμπρακτη ταξική αλληλεγγύη στους ξεριζωμένους των ιμπεριαλιστικών πολέμων είναι χρέος όλων μας. Η Λαϊκή Επιτροπή εκφράζει την αντίθεσή της στην πολιτική της κυβέρνησης, που εμπλέκει την εργατική τάξη και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και καλεί το λαό της Νίκαιας και του Ρέντη, που ξέρει εδώ και δεκαετίες τι σημαίνει προσφυγιά, να υψώσει το ανάστημά του ενάντια στον πραγματικό αντίπαλο. Να αγωνιστεί σε ταξική κατεύθυνση μαζί με το ΠΑΜΕ και να σταθεί ακόμη περισσότερο αλληλέγγυος στους πρόσφυγες. Να απομονώσει κάθε είδους ρατσιστική και φασιστική φωνή.

 

Η Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας - Ρέντη συνεχίζει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στα γραφεία του ΟΦΟΝ (Κ. Γέμελου 119), από Δευτέρα ως Παρασκευή, 17.00-20.30.

 

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

 

Τρόφιμα:Ατομικές παιδικές τροφές που δεν χρειάζονται ψυγείο και γάλα μακράς διάρκειας, ατομικές συσκευασίες χυμών, μπισκότων, κρουασάν, φρυγανιών, κονσέρβες, νερό.

 

Είδη προσωπικής υγιεινής:Σαμπουάν (μικρή συσκευασία), αφρόλουτρα (μικρή συσκευασία), σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, βαμβάκι, αντισηπτικά, βρεφικές πάνες.

 

laikh-epitroph-nikaias-renth-2 0

 


Πηγή: www.902.gr