Η εφημερίδα μας

Efimerida Laiki Syspeirosi Iounios 2017 001

 Για παλιότερα τεύχη εδώ

Εκδήλωση στη Μηχανική Καλλιέργεια την Κυριακή 12 Νοέμβρη στις 17:00μμ

Εκδήλωση την Κυριακή 12 Νοέμβρη στις 5 το απόγευμα διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά του ΚΚΕ στη «Μηχανική Καλλιέργεια», στη Νίκαια (Θηβών 245) με σύνθημα «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε - Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι ενάντια στον καπιταλισμό που γεννά κρίσεις - πολέμους - προσφυγιά».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής. 

Περισσότερα...

Προσπάθεια στοχοποίησης και τρομοκράτησης εκπαιδευτικού

Σε μια θρασύδειλη ενέργεια προχώρησαν παραμονές της 28ης Οκτωβρίου φασιστοειδή που βρώμισαν με φασιστικά σύμβολα το σπίτι και το σχολείο του εκπαιδευτικού Γιάννη Ρόμπα, ο οποίος είναι δάσκαλος στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά και εκπρόσωπος της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών» στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Πρόοδος». Μάλιστα, κόλλησαν έξω από το σπίτι του εκπαιδευτικού την περιβόητη εγκύκλιο του Γ. Παπανδρέου (της Ενωσης Κέντρου), σύμφωνα με την οποία: «...Ο κομμουνισμός είναι εχθρός του έθνους και της Δημοκρατίας...».

Περισσότερα...

ΚΚΕ: Εκδήλωση στη Νίκαια για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση

Το Σάββατο 4 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση των ΚΟ Νίκαιας - Ρέντη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10), θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Περισσότερα...

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Λαϊκό γλέντι την Κυριακή 29 Οκτώβρη

Λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική, φαγητό και κρασί, διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά του ΚΚΕ.

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Οκτώβρη στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα του επιβατικού σταθμού «ΗΕΤΙΩΝΑ» (Ακτή Ηετίωνα - Πύλη Ε2 Λιμάνι Πειραιά).

Περισσότερα...

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Την Κυριακή 29 Οκτώβρη ολοκληρώνεται η έκθεση για την Οκτωβριανή Επανάσταση

Την Κυριακή 29 Οκτώβρη ολοκληρώνεται η αφιερωμένη στα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης Έκθεση Γραμματοσήμων και Ντοκουμέντων στη Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά, ένα συγκλονιστικό ταξίδι στην Ιστορία, στους χρόνους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την Επανάσταση, στην οικοδόμηση πλέον του σοσιαλισμού. Η Έκθεση παρατείνεται κατά μία ημέρα, όπως υπαγορεύει το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου.

 

Ο χώρος της Έκθεσης θα είναι ανοιχτός μέχρι την Κυριακή, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. 

Περισσότερα...