ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ανεπιθύμητο το αμερικανοΝΑΤΟικό αεροπλανοφόρο - Όλοι στο συλλαλητήριο στις 4 Φλεβάρη

aeroplanoforo

 

Συλλαλητήριο ενάντια στον ελλιμενισμό του αμερικανοΝΑΤΟικού αεροπλανοφόρο «G.W. Bush» στον Πειραιά, διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά του ΚΚΕ, το Σάββατο 4 Φλεβάρη, 12 μ., στην πλατεία Κοραή.

Στο κάλεσμά της η ΤΕ Πειραιά σημειώνει: 

«Σε μια περίοδο που ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα στρατόπεδα των ληστών ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ από τη μια, και της καπιταλιστικής Ρωσίας και Κίνας από την άλλη, κλιμακώνεται επικίνδυνα…η εμπλοκή της χώρας μας και του λιμανιού του Πειραιά στους επικίνδυνους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς, καλά κρατεί!

Περισσότερα...

Ευχές για το 2023!

 

EFXES2023-Laiki Syspeirosi-Nikaias-Rendi

 

Περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ - «Κόντρα στο ρεύμα, με το κεφάλι ψηλά! Σκέψου, δράσε, ζήσε χωρίς ναρκωτικά!» με κεντρικό ομιλητή τον Π.Κατηφέ

ekdilosi-narkotika-tis-kne-2

 

Εκδήλωση της ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τρίμηνης καμπάνιας γνωριμίας με την ΚΝΕ και αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ, με τίτλο «Κόντρα στο ρεύμα, με το κεφάλι ψηλά! Σκέψου, δράσε, ζήσε χωρίς ναρκωτικά!», το Σάββατο 17 Δεκέμβρη στο Πνευματικό Κέντρο Γ. Ρίτσος, στο Αιγάλεω.

ekdilosi-narkotika-tis-kne-8Την κεντρική ομιλία έκανε ο Παναγιώτης Κατηφές, υπεύθυνος του Τμήματος κατά των Ναρκωτικών και των Εξαρτήσεων της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας-Ρέντη, ενώ παρεμβάσεις έκαναν η Εύα Τιγκίρη, επικεφαλής της Επιτροπής κατά των Ναρκωτικών και των Εξαρτήσεων του ΚΣ της ΚΝΕ και η Σελήνη Καπερώνη, μέλος της Επιτροπής κατά των Ναρκωτικών και των Εξαρτήσεων του ΚΣ της ΚΝΕ.

Τόσο η ομιλία, όσο και οι παρεμβάσεις επιδίωξαν να προβληματίσουν γύρω από το κοινωνικό φαινόμενο της εξάπλωσης της χρήσης ναρκωτικών ουσιών σε νέους, να δώσουν μαχητική απάντηση σε απόψεις με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι στην καθημερινότητά τους τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, όπως:

 

Περισσότερα...

ΟΠ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ - Με ενδιαφέρον η εκδήλωση για την ενδοσχολική βία και τις ρατσιστικές επιθέσεις με κεντρικό ομιλητή τον Κ.Ιωαννίδη

ekd-euosmos-sx-bia-03Εκδήλωση στο πλαίσιο της τρίμηνης καμπάνιας γνωριμίας με την ΚΝΕ και αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ, που διοργανώνεται από το ΚΣ της Οργάνωσης μπροστά στο 13ο Συνέδριο, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από την ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ εκδήλωση με τίτλο «Ενδοσχολική βία - bullying - ρατσιστικές επιθέσεις: "Παραβατικές συμπεριφορές" ή όψεις του συστήματος της εκμετάλλευσης;».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ευόσμου, όπου την κεντρική ομιλία έκανε ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας-Ρέντη. Επίσης, στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις από την Αναστασία Παπαδοπούλου, γραμματέα της ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, την Ζωή Σεβαστίδου, μαθήτρια και μέλος της ΚΝΕ και τον Γιώργο Τσαγκάρη, κοινωνικό λειτουργό στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου.

Η καθημερινή μας δράση θέτει στο επίκεντρο των διεκδικήσεων, αλλά και των δημιουργικών μας πρωτοβουλιών ένα σχολείο που θα προωθεί την ομαδικότητα, την αλληλοβοήθεια, την αλληλεγγύη, σημείωσε στην ομιλία του ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. «Στη θέση της καλλιέργειας κλίματος γενικής απειλής μαθητών από μαθητές να μπαίνει το σύνθημα: "Ένας για όλους και όλοι για έναν", "Μαζί είμαστε πιο δυνατοί".

Περισσότερα...