Ε.Ε.Δ.Δ.Α. - ΚΛΑΔΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – Καλούν στη συγκέντρωση και πορεία για το Προσφυγικό το Σάββατο 5 Μάρτη

"Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 5 Μάρτη 2016 στη 1 μ.μ. στα Προπύλαια"

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) στηρίζει το κάλεσμα των διοικήσεων κλαδικών συνδικάτων από την Αττική και συμμετέχει στη σύσκεψη που θα γίνει στον κινηματογράφο «Αλκυονίδα» το Σάββατο 5 Μάρτη στις 10 το πρωί και στη συγκέντρωση στα Προπύλαια στη 1 το μεσημέρι, καθώς και στην πορεία στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων τονίζει:

 «Η ΕΕΔΔΑ, σταθερά προσηλωμένη στην υπεράσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων των λαών όλης της Γης, καλεί τον ελληνικό λαό να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια των ιμπεριαλιστών που δημιουργούν πολέμους και επεμβάσεις και σπέρνουν φτώχεια, προσφυγιά και θάνατο, με αποτέλεσμα εκατόμβες νεκρών και στρατιές προσφύγων και μεταναστών.

Να μην επιτρέψει να υλοποιηθούν τα σχέδια του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενάντια στους λαούς της Μεσογείου, να σταματήσει με τον αγώνα του τον πόλεμο που διεξάγουν στην περιοχή οι ιμπεριαλιστές, καθώς και τις νέες επεμβάσεις που σχεδιάζουν. Να απαιτήσει την άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ και ΕΕ, να κλείσουν όλες οι στρατιωτικές βάσεις, να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στρατιώτες στη χώρα μας.


Πηγή: www.902.gr