Κάτι νέο γεννήθηκε τo 2009 στον Πολυχώρο "Μάνος Λοΐζος"

Σε πείσμα όσων βλέπουν επιχειρηματικά τον χώρο των πετρίνων επαναλαμβάνουμε πώς:

"Πολύ πριν την οικονομική κρίση ζούμε την κρίση στον πολιτισμό. Σε μία κοινωνία που επικεντρώνεται στο άμεσο, στο αρεστό, στο εμπορικό, σε ό,τι πουλάει και που σιγά - σιγά διαρρηγνύει την ικανότητα κανείς να κρίνει και να σκέφτεται, εμείς μένουμε κοντά στους λιγότερους, στους αταίριαστους με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και προσπαθούμε να ανοίξουμε κλειστές πόρτες και να πείθουμε ακόμα και αυτούς που δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν.

Συναντάμε πολλές δυσκολίες αλλά μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια και να εκτιμάμε και να αποτιμούμε αυτό που χτίζεται κάθε μέρα, βήμα - βήμα, αργά αλλά και σταθερά. Και παρόλο που ενίοτε δεν μπορούμε να προβλέπουμε πόσο σκληρές είναι οι συνθήκες και πόσο επηρεάζουν τις δυνατότητες μας, αρχίζουμε να αποκτούμε, έστω και αθόρυβα, όπως συμβαίνει όταν γίνεται μία μεγάλη και ειλικρινής προσπάθεια, συγκριτικά πλεονεκτήματα."

Από την εφημερίδα μας για τον πολυχώρο Μάνος Λοϊζος και ειδικότερα για το πέτρινο όπου γίνονται οι συναυλίες, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.α., τεύχος Απριλίου 2010Όλες οι εκδηλώσεις που έγιναν στο πίσω πέτρινο...