Εργατική Πρωτομαγιά 2015: Οι απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ

protomagiaΑπεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθούν την 1η Μάη σε όλη τη χώρα.

Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη στις 10 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου, στον Πειραιάστις 10 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Για την Αθήνα προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί για τις 9 το πρωί, σε: Πλατεία Κάνιγγος, Ομόνοια, Μετρό «Ευαγγελισμός», Στύλους Ολυμπίου Διός, Ταχυδρομείο Συντάγματος.(Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ).

«Αγώνας Ρήξη Ανατροπή - Ο δικός μας δρόμος χωρίς φτώχεια ανεργία μνημόνια!» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ προσθέτοντας «Δυναμώνουμε την οργάνωσή μας, την ταξική ενότητά μας! Δυναμώνουμε την εργατική αλληλεγγύη. Είναι το δικό μας όπλο!

Δυναμώνουμε τον αγώνα για όλα όσα μας ανήκουν, για όλα όσα μας πήραν, όλα όσα μας έκλεψαν, όλα όσα είναι δικαίωμά μας σήμερα! Δε συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια, την ανεργία, τα μνημόνια, με ψίχουλα και υποσχέσεις. Στέλνουμε μήνυμα με τη συμμετοχή μας!

Αυτή η Πρωτομαγιά δεν είναι μια ακόμα διαδήλωση. Δηλώνουμε την αγωνιστική ετοιμότητά μας, την απόφασή μας να υπερασπίσουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Οι εργαζόμενοι δεν θα υποδεχτούν με αδράνεια, φόβο και υποχώρηση τα νέα μνημόνια όπως και να τα ονομάσουν, τα νέα δεινά στη ζωή τους για τα κέρδη των μονοπωλίων».(Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Με κεντρικό σύνθημα «Κοινωνική Συμμαχία με την Εργατική Τάξη - Καμία αυταπάτη για ΚΑΠ - ΕΕ», η Πανελλαδική Γραμματεία της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετάσχουν μαζικά στις Πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα.(Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

«Τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά! Παλεύουμε ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια για τις σπουδές και το μέλλον που μας αξίζει! ΟΛΟΙ στις απεργιακές συγκεντρώσεις με το ΠΑΜΕ, με τα αδέλφια και τους γονείς μας!» τονίζει το ΜΑΣ και απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής.(Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας στο Σύνταγμα καλεί η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης. 

 

Δείτε εδώ τις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα


Πηγή: www.902.gr