ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ: ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

 

 

ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

Με επιστρατευμένους τραμπούκους και με στελέχη της Διοίκησης να κάνουν facecontrolκαι να μην αφήνουν Δημοτικούς Συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης να μπουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, «επιχείρησε» ο Δήμαρχος Ιωακειμίδης να περάσει για δεύτερη φορά αύξηση στα δημοτικά τέλη στη λαϊκή κατοικία σε Νίκαια-Ρέντη.

Συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο στις 14:00 το μεσημέρι ξέροντας ότι οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι εργαζόμενοι και δεν μπορούν να παραβρεθούν και παρά τις αντιδράσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, επέμεινε σ’ αυτή την μεθόδευση.

Χωρίς καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επιχείρησε να κάνει τη συνεδρίαση «κεκλεισμένων των θυρών» μην επιτρέποντας σε κατοίκους της πόλης και σε μαζικούς φορείς (Ένωση Γονέων Νίκαιας, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας) να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση και να καταθέσουν ψηφίσματα κατά της αύξησης των δημοτικών τελών.

Όταν δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα της συνεδρίασης  και να ανοίξουν την πόρτα για να μπουν δημότες και μαζικοί φορείς στην αίθουσα, προπηλακίστηκαν από «αγανακτισμένους πολίτες του Ρέντη που ήθελαν αύξηση των δημοτικών τελών» !!

Η Λαϊκή Συσπείρωση αφού κατήγγειλε τη διαδικασία για μη νομιμοποίηση της συνεδρίασης «κεκλεισμένων των θυρών» αποχώρησε από τη συνεδρίαση, όπως και όλες οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Ο δήμαρχος Ιωακειμίδης πιστός εντολοδόχος της αντιλαϊκής πολιτικής της Κυβέρνησης, απαντά στη μείωση των ΚΑΠ και της ΣΑΤΑ με χαράτσωμα του λαού στα δημοτικά τέλη, με αύξηση της ανταποδοτικότητας στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ενώ παράλληλα δεν αυξάνει καθόλου τα δημοτικά τέλη στις πολυεθνικές που έχουν έδρα το Ρέντη.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΩΜΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟ. Ο λαός και οι μαζικοί φορείς της πόλης να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και με την οργανωμένη πάλη τους να ακυρώσουν στην πράξη όποιο χαράτσι προσπαθεί να επιβάλει η Δημοτική Αρχή.

Νίκαια – Ρέντης, 19.11.2015

 

DSCF7395
DSCF7398
DSCF7402
DSCF7406
DSCF7407
DSCF7409
DSCF7411
DSCF7414
DSCF7423
1/9 
start stop bwd fwd