Κλιμάκιο του ΚΚΕ με τον Παναγιώτη Κατηφέ συζήτησε με τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Πρασίνου

katifes-Prasino 1

 

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κατηφέ, υποψήφιο βουλευτή Β Πειραιά και υποψήφιο Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη επισκέφθηκε και συζήτησε με τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Πράσινου της Νίκαιας.

Συζητήθηκαν οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του λαού των τελευταίων ημερών και η ελπιδοφόρα συμμετοχή της νεολαίας σ αυτές. Ο Π.Κατηφές κάλεσε τους εργαζόμενους  στο δίλημμα " οι ζωές μας ή τα κέρδη τους" οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να δουν πως εκφράζεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας, στην Υγεία, στην Παιδεία, στην ακρίβεια, στις εργασιακές σχέσεις και με βάση αυτό να τιμωρήσουν τα κόμματα που έχουν ψηφίσει από κοινού τους νόμους που ενισχύουν την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου. 

Ειδική αναφορά έγινε στα εργατικά ατυχήματα στους Δήμους και στις ελαστικές εργασιακές σχέσεις  και κάλεσε τους εργαζόμενους να παλέψουν για μόνιμες σταθερές εργασιακές σχέσεις.

Ο Π.Κατηφές τόνισε οτι σ' αυτή την πολιτική που μαυρίζει τη ζωή μας, πρέπει να απαντήσουμε με ισχυρό ΚΚΕ σε κάθε εκλογική μάχη ώστε να τους αντιπαλέψουμε και από πιο ισχυρή θέση οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους να βάλουν φρένο σε κάθε αντιλαϊκό σενάριο, γιατί μόνο ο λαός έχει τη δύναμη να τους ανατρέψει και αυτό φοβούνται, τη δύναμη του λαού για ανατροπές".

 

 

katifes-Prasino 2

 

katifes-Prasino 3