ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

laiki syspeirosiΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΙΚΑΙΑΣ –ΡΕΝΤΗ

                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περιοδεία στο κέντρο του Ρέντη έγινε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  της Λαϊκής  Συσπείρωσης  Στέλιο Μπενετάτο  την Παρασκευή 9-11-2012 και την Τρίτη 13-11-2012.

-          Στο συγκρότημα πολυκατοικιών  «Μίκης Θεοδωράκης», που πλημμύρισε  πάλι με την  τελευταία βροχή, συζήτησε με τους κατοίκους και μέλη του Συλλόγου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», για τα χρόνια προβλήματα του χώρου.

-          Ζήτησε την συμμετοχή των κατοίκων και είπε ότι όπως  πολλές  φορές μέχρι τώρα η Λαϊκή Συσπείρωση εντός και εκτός Δημοτικού Συμβούλιου θα κάνει ό,τι χρειαστεί  ώστε  να αλλάξει αυτή η άθλια κατάσταση στο κέντρο του Ρέντη με τις λάσπες, τη σκόνη, τις λακκούβες, τα προβλήματα στάθμευσης κ.λ.π.

-          Συζήτηση έγινε με τους κατοίκους και στην κεντρική πλατεία του Ρέντη και σε καταστήματα για τα τοπικά προβλήματα αλλά και τις γενικότερες πολιτικές  εξελίξεις που επηρεάζουν τις ζωές των κατοίκων που εξαθλιώνονται σήμερα ,ειδικά  μετά την ψήφιση του μνημονίου από την συγκυβέρνηση.

-          Μοιράστηκε επίσης ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την διεκδικητική-αγωνιστική αντιμετώπιση των τοπικών και άλλων προβλημάτων και όχι με τον εθελοντισμό και την διαχείριση της φτώχειας, όπως προτείνει η Δημοτική αρχή σήμερα…