Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΡΕΝΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ

Κάτω από την παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης και την αποφασιστική αντίδραση από τη Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας Ρέντη και λαού της πόλης η Διοίκηση Ιωακειμίδη αναγκάστηκε να αναβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο που εισηγούνταν την αύξηση στα δημοτικά τέλη.

Η λαϊκή αντίδραση απέτρεψε την αύξηση 10% στα δημοτικά τέλη στη Νίκαια, την αύξηση 6% στο Ρέντη και την αύξηση 20% στον Φόρο Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων στη Νίκαια.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί το λαό της πόλης και τους εργαζόμενους του Δήμου σε επαγρύπνηση για να μην επιβληθεί καμία αύξηση και κανένα νέο χαράτσι από τη Δημοτική Αρχή Ιωακειμίδη.

Ο λαός που βλέπει το εισόδημα του να μειώνεται, τον ένα φόρο μετά τον άλλο και παραμιλάει από τον ΕΝΦΙΑ να μην ανεχτεί κανένα άλλο χαράτσι από τις Δημοτικές Αρχές που είναι χειροκροτητές της Κυβερνητικής πολιτικής.

Ο λαός της πόλης και οι εργαζόμενοι να διεκδικήσουν την άμεση κάλυψη όλων των αναγκών του Δήμου από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, αύξηση στη φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου, μείωση των δημοτικών τελών, μόνιμες προσλήψεις προσωπικού στην καθαριότητα του Δήμου.

Ο λαός έχει τη δύναμη να επιβάλει το δίκιο του.

Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας Ρέντη


2.11.2015