...Πέρα βρέχει!

Ξανά λίμνες, ξανά λάσπες στο κέντρο του Ρέντη λιγότερο από 100 μέτρα από την κεντρική πλατεία.

kataigida-06Ήταν αρκετή η χθεσινή βροχή για να «βαλτώσει» ο χώρος μπροστά από το συγκρότημα των πολυκατοικιών της πρώην «ΒΙΑΜΥΛ» (20 πολυκατοικίες με πάνω από 700 διαμερίσματα).

Αντιπροσωπεία του συλλόγου των οικιστών επισκέφθηκε τον αντιδήμαρχο για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ να εκφράσει την διαμαρτυρία των κατοίκων για τα σοβαρά προβλήματα από τη χθεσινή βροχή και να τον ρωτήσει τι έγινε με τις αποφάσεις των δικαστηρίων ποτ εκκρεμούν σχετικά με την αναβάθμιση του χώρου. Τους απάντησε ότι μια απόφαση έχει βγει αλλά δεν την ξέρει και θα τους ενημερώσει την προσεχή Δευτέρα.

Θυμίζουμε πως παραμονές των εκλογών ο κ. Ιωακειμίδης είχε δηλώσει στους κατοίκων του συγκροτήματος της πρώην ΒΙΑΜΥΛ πως «αυτό είναι το τελευταίο μεγάλο έργο που οφείλουμε στο Ρέντη και δεν το ξεχνάμε ποτέ».

megalo ergo

Να παρατηρήσουμε βέβαια ότι στο φετινό τεχνικό πρόγραμμα αναφέρθηκε και άλλο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που πρέπει να γίνει στο Ρέντη. Η περσινή βροχή ανέδειξε πολλά κρυμμένα προβλήματα. Και ακόμη πως το συγκρότημα πολυκατοικιών είναι τόσα ακριβώς χρόνια όσα είναι δήμαρχος ο κ. Ιωακειμίδης στο Ρέντη. Σχεδόν είκοσι.