Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας-Ρέντη

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 2015 & Ο ΛΑΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

laiki syspeirosiΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 2015 

Ο ΛΑΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Συνδημότισσες, συνδημότες

Οι μέρες που έρχονται επιτάσσουν, ο λαός να βγει στο προσκήνιο. Να μην παγιδευτεί σε αυταπάτες  μήτε να υποκύψει σε εκβιασμούς και διλήμματα. Να μην μείνει  στην γωνία ο λαός, αυτός πρέπει να καθορίσει τις εξελίξεις.

Καμία κυβερνητική παραλλαγή όσων στηρίζουν την Ε.Ε. και «πίνουν νερό» στο όνομά της, δεν θα δώσει πραγματική ανάσα στους εργαζόμενους, τους νέους, τις γυναίκες που πλήττονται από την βάρβαρη πολιτική.

Δικαίωμα και απαίτηση μας είναι η μόνιμη και σταθερή δουλειά, η εξασφάλιση των συντάξεων, το δικαίωμα στην δημόσια και δωρεάν υγεία  και παιδεία.

Δυναμώνουμε την λαϊκή συμμαχία. Δυναμώνουμε τις διεκδικήσεις και τους αγώνες μας για να πετύχουμε την ανατροπή της κυρίαρχης πολιτικής που στριμώχνει τις ζωές μας.

Και η διοίκηση του Δήμου υπηρετεί αυτήν την πολιτική, κινείται στην ίδια ρότα. Χαμηλώνει και αυτή τον πήχη των απαιτήσεων και των αναγκών μας. Μας καλεί στο όνομα της κρίσης, να βολευτούμε στα αναγκαία. «Πρωτοπόρησε» στην ελαστική απασχόληση με 5μηνες συμβάσεις μέσω των περιβόητων Μ.Κ.Ο και του Ο.Α.Ε.Δ Αύξησε τα τέλη στα μαγαζιά και απαίτησε τα χρέη των μικροεπαγγελματιών ακόμη και με κατασχέσεις των λογαριασμών τους, τώρα που συνθλίβονται από τις οικονομικές δυσκολίες και απειλούνται με «λουκέτα». Ενώ το AllouFunParkχρωστάει στο Δήμο πάνω από 600.000 ευρώ. Στους παιδικούς σταθμούς τόσο  στο προσωπικό όσο και στην σίτιση των νηπίων, οι ελλείψεις  είναι  μεγάλες και ούτε σε μια διαμαρτυρία δεν προχώρησε για αυτό, η διοίκηση του δήμου .

Αναλογιστείτε τι θα συνέβαινε με τις πλημμύρες αν είχαν εναποθέσει στην Άνω Νεάπολη τις εκσκαφές του Μετρό  και  αν δεν αποτρεπόταν από τις αντιδράσεις μας ο σχεδιασμός τους  που σκόπευαν να επαναφέρουν μετά τις εκλογές. Και βέβαια τα μεγάλα προβλήματα των γειτονιών του Ρέντη, χρόνια τώρα με τις πλημμύρες όπως στις κατοικίες στην πρώην ΒΙΑΜΥΛ, παραμένουν και  δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Έργα προτεραιότητας όπως το 19ο Δημοτικό Σχολείο που έπρεπε από το 2011 να έχει  ολοκληρωθεί, έχουν παρέλθει 4 γεμάτα χρόνια  και ακόμη δεν έχει παραδοθεί. Αυτό αφορά και άλλα έργα υποδομών, αφού η λέξη «διεκδίκηση» λείπει από το λεξικό της Δημοτικής αρχής.

Για όλα αυτά: Κανένας εφησυχασμός. Καμία αυταπάτη.

Διεκδικούμε την ζωή μας!  Ενισχύουμε την λαϊκή ενότητα και τους αγώνες μας για να έλθουν οι καλύτερες μέρες για εμάς και τα παιδιά μας.

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2014