Ποιους ενοχλεί ο αγώνας για «το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό, τον σοσιαλισμό»

ΚΚΕ-LOGOΟι Κομματικές Οργανώσεις Νίκαιας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καταγγέλλουν τον απαράδεκτο βανδαλισμό του προπαγανδιστικού σποτ που έχει στηθεί στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νίκαια, μπροστά στο 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή», τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στο σκοτάδι, σαν τους αρουραίους, θρασύδειλοι που υπογράφουν ως αναρχικοί, λέρωσαν με τα υβριστικά τους συνθήματα, το προπαγανδιστικό σποτ που έχει στηθεί στο μετρό της Νίκαιας (πλ. Αγίου Νικολάου) στα πλαίσια του 48ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Η πράξη δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, αλλά αποτελεί συνέχεια του βανδαλισμού γραφείων, σκίσιμο αφισών της ΚΝΕ κ.α. Η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, για όλα τα μικρότερα και μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός και η νεολαία, η ανάδειξη των πραγματικών ενόχων για την ακρίβεια, τις εργασιακές συνθήκες και τον πόλεμο, φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους.

Τους ενοχλεί που ο αγώνας για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό, τον σοσιαλισμό”, όπως θέτει και το σύνθημα του φετινού μας Φεστιβάλ ακούγεται όλο και πιο δυνατά στις γειτονιές της Νίκαιας, συναρπάζει όλο και περισσότερους νέους, προμηνύοντας ότι και φέτος το πάρκο Τρίτση θα βουλιάξει από ανθρώπους όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα από νέους εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές.

Οι ενέργειες αυτών των ομάδων, όπως και αν αυτοαποκαλούνται, όχι απλώς δεν μας τρομάζουν, αλλά μας δίνουν κίνητρο να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, για την επιτυχία του Φεστιβάλ μας, για τη μαζική συμμετοχή των νέων της Νίκαιας στις εκδηλώσεις του. Τέτοιες πράξεις μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο.

Όλοι στη μάχη της επιτυχίας του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - “Οδηγητή”.

Υ.Γ: Να ενημερώσουμε τα “παιδιά” που βρώμισαν το σποτ, ότι οι μοναδικοί που σκυλιάζουν τόσο με την απήχηση του Φεστιβάλ ως τώρα, είναι διάφορα φασιστικά σκουπίδια!».