Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Νίκαια

18-genari-KKE-manos-loizos

 

Σε μαζική συγκέντρωση στη Νίκαια μίλησε η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής Β' Πειραιά του Κόμματος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής, επίσης στη Β' Πειραιά Στέλιος Μπενετάτος.

Οι δύο ομιλητές κάλεσαν τους συγκεντρωμένους να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, καθώς είναι το μόνο κόμμα που μπορεί την επομένη των εκλογών να οργανώσει τους λαϊκούς αγώνες, να δώσει δύναμη στην εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση. Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση στην προσπάθεια που κάνουν και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ να μάθει ο λαός να ζει με ψίχουλα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ηρωική παράδοση που χαρακτηρίζει την πόλη της Κοκκινιάς, στους αγώνες που έχουν αφήσει σημάδια στην περιοχή και τονίστηκε ότι πάλι πρέπει ο λαός της να πάρει θέση αγώνα, αταλάντευτης πάλης, στήριξης του ΚΚΕ την ερχόμενη Κυριακή. Αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση αμφισβήτησης της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των κομμάτων που υπηρετούν την ανάπτυξη των μονοπωλίων. Να δείξει ο λαός με την ψήφο του ότι είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την αποδέσμευση από την ΕΕ και την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.

 


Πηγή: www.902.gr