Η προσπάθεια της κυβέρνησης να προβοκάρει τον αγώνα των εργαζομένων έπεσε στο κενό

" type="application/x-shockwave-flash" width="200" height="200">" />

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να προβοκάρει τον αγώνα των εργαζομένων έπεσε στο κενό" target="_blank">" target="_blank">" target="_blank">" target="_blank">Δείτε εδώ ΒΙΝΤΕΟ από την πορεία προς τα δικαστήρια

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο υποδημάτων ELITE, με γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν με το που έπιασαν βάρδια το πρωί της Πέμπτης, αποφάσισαν να κατέβουν σε απεργία σε ένδειξη αλληλεγγύης στους συλληφθέντες συνδικαλιστές και σύσσωμοι κατέβηκαν και συμμετείχαν οργανωμένα στη συγκέντρωση στα δικαστήρια.

Στάση εργασίας από τις 8.00 ως τις 12.00 πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ.Σεφέρης» Νέας Ιωνίας-Ηρακλείου-Μεταμόρφωσης-Λυκόβρυσης και συμμετείχε στη συγκέντρωση.

Στο χώρο της συγκέντρωσης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες.

Ήδη πριν από τις 8, ο τόπος της συγκέντρωσης, στην οποία καλούσε το ΠΑΜΕ στο Πεδίον του Άρεως, ήταν γεμάτος από κόσμο, σε μια μαχητική απάντηση στην κρατική καταστολή, στο ψέμα και την προβοκάτσια που επιστράτευσε η κυβέρνηση για να επιτεθεί στο λαό.

Λίγα λεπτά μετά τις 8, η μαζική συγκέντρωση συγκροτήθηκε σε μια μαχητική διαδήλωση, η οποία με πορεία ξεκίνησε για τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ κάθε λεπτό που περνούσε περισσότερος κόσμος πύκνωνε τις γραμμές της.

Το σύνθημα στο κεντρικό πανό αποτυπώνει την αποφασιστικότητα των εργαζομένων και του λαού, την οποία καμία κρατική καταστολή δεν μπορεί να κάμψει:

«Η τρομοκρατία δε θα περάσει - Άμεση απελευθέρωση των συνδικαλιστών»

 

Portal 902.gr 31 Γενάρη 2013