Την Κυριακή να μη λείψει κανείς από το ΣΕΦ. Στις 6 μ.μ. η μεγάλη εκδήλωση. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα

Μεγάλη πολιτική πολιτιστική εκδήλωση για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής, την Κυριακή 25 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ειδικά προετοιμασμένο για το σημαντικό αυτό γεγονός.

 

ΣΤΑ 94 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Την Κυριακή να μη λείψει κανείς από το ΣΕΦ

Στις 6 μ.μ. η μεγάλη εκδήλωση. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα

 

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν από το ΚΚ των Λαών της Ισπανίας, o Χούλιο Ντίαζ, Οργανωτικός Γραμματέας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕ, και από το ΚΚ Τουρκίας ο Κεμάλ Οκουγιάν, μέλος της ΚΕ.

 

 

Σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση, έχει θέση κάθε νέος και νέα, κάθε εργαζόμενος, κάθε προοδευτικός άνθρωπος που θέλει να γνωρίσει την αλήθεια για την Ιστορία και τους αγώνες του ΚΚΕ. Τα συμπεράσματα και τα διδάγματα που απορρέουν από τη διεξαγωγή της ταξικής πάλης και αποτελούν σήμερα χρήσιμα όπλα στην πάλη της εργατικής τάξης, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, για να κατακτήσουν τα σύγχρονα δικαιώματά τους σπάζοντας τα δεσμά της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστικών ενώσεων, των μονοπωλίων, της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.

Στη συναυλία θα ακουστούν τραγούδια των Θεοδωράκη, Λεοντή, Λοΐζου, Μαρκόπουλου, Μικρούτσικου, αντάρτικα τραγούδια, τραγούδια γραμμένα την ώρα της μάχης, καθώς και απαγγελίες ποιημάτων. Πρόκειται για μία μεγάλη και ενδιαφέρουσα μουσική παραγωγή, που επιμελούνται μουσικά οι Τάσος Καρακατσάνης και Μανώλης Ανδρουλιδάκης, οι οποίοι έχουν αναλάβει και τη μουσική διεύθυνση.

 

Συμμετέχουν οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Γιώργος Γεωργακάκης, Γιάννης Θωμόπουλος, Σύλβια Καπερνάρου, Βασίλης Λέκκας, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Ευγενία Παναγιωτοπούλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Σαρρής, Κώστας Σταυρόπουλος, Θανάσης Χουλιάρας, «Τρίφωνο»: Ερωφίλη, Γιώργος Περαντάκος, Χορωδία: «Εμπρός». Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Κώστας Σταματόπουλος.

 

Για την εκδήλωση, οι Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ δρομολογούν τα παρακάτω πούλμαν:

Κορυδαλλός, 4.15 μ.μ. πνευματικό κέντρο «Πλειάδες»

Νίκαια, 4.15 μ.μ. πλατεία Κουμπάκη

Ελευσίνα 4.30 μ.μ. στην «Ελαιουργική»