ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - Προεκλογικό σόου από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όταν ο κόσμος στενάζει (VIDEO)

ioannidis-kontra

Σε ένα προεκλογικό σόου επιδίδονται η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κόσμος στενάζει καθημερινά, τόνισε ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας-Ρέντη, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο «Kontra». 

Δεν έχουν πού να διαφωνήσουν, σημείωσε και θύμισε πως στο ίδιο κανάλι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ότι στα μεγάλα θέματα δεν υπάρχει διαφορά με τη ΝΔ και γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει τα μισά αντιλαϊκά νομοσχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ. 

 

Όσο για τα περί δημοκρατίας υπογράμμισε ότι και επί ΝΔ και επί ΣΥΡΙΖΑ οι απεργίες έβγαιναν παράνομες και καταχρηστικές και έπεφτε και πέφτει ξύλο από τα ΜΑΤ.

Για την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή για τη συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές, σημείωσε ότι δεν αντιμετωπίζεται έτσι ο φασισμός και πως η τροπολογία έχει επικίνδυνες γενικεύσεις. Πρόσθεσε ότι εξίσου προβληματική είναι η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ που επικαλείται τον «τρομονόμο». 

Επίσης, ανέδειξε τις ευθύνες των κυβερνήσεων για το γεγονός ότι ακόμα συνεχίζεται η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και δεν υπάρχει αμετάκλητη καταδίκη της. 

 

 


Πηγή: https://www.902.gr/eidisi/politiki/319254/proeklogiko-sooy-apo-nd-kai-syriza-otan-o-kosmos-stenazei-video