Προσφατα αρθρα

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - Μέρα δράσης στις 28 Απρίλη στους χώρους δουλειάς

Στάσεις εργασίας, συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και μοτοπορείες σε χώρους δουλειάς που βρίσκονται σε λειτουργία, αλλά και παραστάσεις διαμαρτυρίας και άλλες παρεμβάσεις για τους εργαζόμενους που έχουν βρεθεί μαζικά στην ανεργία και σε νέα δεσμά «ευελιξίας», με χτύπημα μισθών και δικαιωμάτων προγραμματίζουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα για την Τρίτη 28 Απρίλη, μέρα δράσης σε εργασιακούς χώρους.

Στόχος είναι να ακουστεί δυνατά η φωνή της διεκδίκησης για την προστασία της υγείας του λαού, για την υπεράσπιση όλων των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, μέσα κι έξω από τους χώρους δουλειάς, για την αναχαίτιση της εργοδοτικής και κυβερνητικής επίθεσης.

Δείτε εδώ το σποτ:

28-APRILH2

Με σύνθημα «Πληρώσαμε πολλά. Δεν θα πληρώσουμε ξανά!» το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους να μην υποστείλουν τις διεκδικήσεις τους. Να μην παραδώσουν τα δικαιώματά τους, τη ζωή τους. Να δώσουν αγωνιστική απάντηση με τις συλλογικές τους διαδικασίες και τα συνδικάτα τους στους επιχειρηματικούς ομίλους, στην κυβέρνηση και στο υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό που θέλουν να τους έχουν και μετά την πανδημία σκλάβους.

 

Πηγή: www.902.gr