ΕΕΔΥΕ-ΟΓΕ-ΕΕΔΔΑ - Εκδήλωση της ΕΕΔΥΕ - ΟΓΕ - ΕΕΔΔΑ για τη Βενεζουέλα

logo-ΕΕΔΥΕ  logo-ΟΓΕlogo-ΕΕΔΔΑ

 

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καταδικάζουν και καταγγέλλουν τη νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ, της ΕΕ και των συμμαχικών τους κυβερνήσεων της Λατινικής Αμερικής και του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ) στις εσωτερικές εξελίξεις της Βενεζουέλας, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στον βενεζουελάνικο λαό.

Από κοινού διοργανώνουν εκδήλωση αλληλεγγύης την Κυριακή 10 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων. Θα μιλήσει ο επιτετραμμένος της Βενεζουέλας Φρέντι Χεσούς Φερνάντες Τόρες.

Ανακοίνωση της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ

Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, σημειώνει: «Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ - οι αγωνιστές της Αντίστασης έχουμε βιώσει μαζί με τον ελληνικό λαό τέτοιου είδους ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις (Μ. Βρετανία - ΗΠΑ) - συμπαραστέκεται στο λαό της Βενεζουέλας και τον αγώνα του ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας.

Κάθε λαός είναι ο ίδιος υπεύθυνος για την εξουσία που επιλέγει και είναι αποκλειστική ευθύνη του Βενεζουελάνικου λαού τα της χώρας του. Κάτω τα χέρια των ιμπεριαλιστών από τη Βενεζουέλα!».

 


Πηγή: www.902.gr