ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ: ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΜΕ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΒΡΟΧΗ

ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΜΕ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΒΡΟΧΗ

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΑ

Ξανά «λιμνούλες», λακκούβες, φρεάτια , με τη χτεσινή βροχή, στο χώρο που ήταν το παλιό εργοστάσιο ΒΙΑΜΥΛ και τώρα βρίσκονται 20 πολυκατοικίες των 40 διαμερισμάτων η καθεμιά.

Πάνω από 2.500 άνθρωποι ζουν εκεί και η διοίκηση του Δήμου κωφεύει στο αίτημα αυτών των κατοίκων, να ζουν με ανθρώπινες σύγχρονες συνθήκες ζωής στο κέντρο του Ρέντη.

Και χτες βρέθηκαν εκεί και μίλησαν με τον κόσμο και τον πρόεδρο του συλλόγου «ΕΝΟΤΗΤΑ», δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Δεν μπορεί να παραπέμπεται το πρόβλημα σε δικαστικές διαδικασίες που διαρκώς αναβάλλονται – αφορούν το ρυμοτομικό, διαμόρφωση χώρων και βασικά αφορούν ζητήματα ιδιοκτησίας που εγείρει ο κ. Μπολτζής.

Και φυσικά καμία διάθεση, να αντιπαρατεθεί με αυτά δεν έχει η Διοίκηση του Δήμου, αυτό κάνει άλλωστε από το 1995 που εκλεγόταν Δημοτική Αρχή στον Ρέντη με τον κ. Ιωακειμίδη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, θα συμβάλει με κάθε τρόπο, χωρίς άλλη καθυστέρηση να δοθεί  - με τις κινητοποιήσεις και των κατοίκων και του συλλόγου της «ΕΝΟΤΗΤΑ» - λύση σ’ αυτό το πρόβλημα άσχημων συνθηκών διαβίωσης σε μια λαϊκή περιοχή όπου ζουν χιλιάδες εργαζόμενοι.

Εκτός από τα προβλήματα της βροχής και της σκόνης που γεμίζει τον χώρο όταν στεγνώνουν τα λασπόνερα, οι κάτοικοι έχουν επείγοντα προβλήματα φωτισμού του χώρου αλλά και θέματα καθαριότητας.

Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας – Ρέντη

17 Γενάρη 2013