Αχαρακτήριστη στάση περιφρόνησης στα προβλήματα και τους οικιστές των πολυκατοικιών του Ρέντη από τον κ. Ιωακειμίδη

Αντιπροσωπεία των κατοίκων της πρώην ΒΙΑΜΥΛ, με τον πρόεδρο του συλλόγου τους, παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και έθεσαν τα σοβαρά προβλήματα που τους ταλανίζουν για πολλά χρόνια.

Μάλιστα με την πρώτη βροχή εκείνη την ίδια μέρα, γέμισαν μπροστά στις πόρτες  τους λακκούβες με λάσπες. Αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στο πρόβλημα των κτηρίων 9,10,11,12 με παντελή έλλειψη φωτισμού. Χαρακτηριστική ήταν η παρέμβαση του προέδρου του συλλόγου τους κ. Φάνη Αντωνάτου, ότι ελάχιστα πράγματα έχει κάνει η δημοτική Αρχή για πάνω από 20 χρόνια, και όλα κάτω από πίεση. Αυξήσατε είπε τα δημοτικά τέλη, και ούτε φως δεν μπορούμε να έχουμε στους δρόμους των σπιτιών μας, χώρια η καθαριότητα, η εγκατάλειψη στην παιδική χαρά και πολλά άλλα.

Αχαρακτήριστη ήταν η απάντηση του κ. Ιωακειμίδη στις αγωνίες των κατοίκων.

Ξέρατε τους είπε ότι ο χώρος είναι ιδιωτικός, όταν αγοράζατε τα διαμερίσματα πριν 20-25 χρόνια. Αναφέρθηκε έτσι, σε μεροκαματιάρηδες που με θυσίες και δανεικά αγόρασαν ένα διαμερισματάκι σ’ αυτό το συγκρότημα των 20 πολυκατοικιών και όταν ζορίστηκε από τις παρεμβάσεις των κατοίκων και δημοτικών συμβούλων, απάντησε με την γνωστή αλαζονεία του, ότι τα πράγματα κρίθηκαν στις εκλογές.

Άλλα έλεγε όμως πριν τις δημοτικές εκλογές του 2014. Παραδεχόταν τότε πως το πρόβλημα που «κουβάλησε» ο Ρέντης στο νέο Δήμο είναι το οικιστικό συγκρότημα πρώην ΒΙΑΜΥΛ και υποσχόταν ότι θα το λύσει.

Σήμερα σταυρώνει τα χεριά περιφρονεί τους οικιστές και τα προβλήματα τους και επικαλείται τις εκλογές για τον αυταρχισμό, την αδιαφορία του.

 

Δηλαδή ο κόσμος τον ψήφισε στις εκλογές για να κυκλοφορεί στις λάσπες και τα σκοτάδια!!!

Η αντιπροσωπεία των κατοίκων διένειμε στο δημοτικό συμβούλιο υπομνήματα με δεκάδες υπογραφές, από τα οικιστικά συγκροτήματα 9,10,11,12 με αίτημα τους τον φωτισμό των δρόμων. Τα παραθέτουμε.

Ήδη από τον Ιούνη είχε κατατεθεί στο δημοτικό συμβούλιο και άλλο υπόμνημα του συλλόγου με αιχμή των αιτημάτων τον φωτισμό αλλά και την καθαριότητα του χώρου, την φροντίδα της παιδικής χαράς που ακόμα και τώρα οι βρύσες τις είναι χαλασμένες , το καθάρισμα των φρεατίων και άλλα.

 

Viamyl 001

 

Viamyl 002

 

Viamyl 003

 

Viamyl 004