ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ

Στις 30 Ιούλη αναρτήσαμε «εικόνες» από τη συζήτηση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και μεταξύ αυτών αναφερθήκαμε και στη τοποθέτηση της διοίκησης του συλλόγου των εργαζομένων του Δήμου, για τους επανελέγχους των μονιμοποιήσεων των αορίστου χρόνου εργαζομένων.

Ενημερωθήκαμε πως την επόμενη της συνεδρίασης «κάποιοι» μετέφεραν στους χώρους δουλειάς του Δήμου ότι η Λαϊκή Συσπείρωση αντί να ασχοληθεί με το πρόβλημα των εργαζόμενων, συζήταγε για την Παλαιστίνη.

Ας μη σχολιάσουμε πώς ένα δημοτικό συμβούλιο που γινόταν στην Κοκκινιά, δεν θα αναφερόταν σ’ αυτή τη σφαγή που γίνεται στη Γάζα χιλιάδων ανθρώπων και τόσων παιδιών από τους μακελάρηδες του Ισραήλ, με την ανοχή και τη στήριξη της Ε.Ε. και των Η.Π.Α, αν δεν υπήρχε η παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ας μη σχολιάσουμε πώς ένας εργαζόμενος που διεκδικεί και αγωνίζεται για τη δουλειά του, μπορεί να θεωρεί περιττή την αναφορά σε αυτά τα γεγονότα.

Να σταθούμε στο «θέμα των εργαζόμενων». Ενημερώνουμε όποιον δεν γνωρίζει ότι δεν υπήρχε θέμα για τους εργαζόμενους, στα θέματα του Δημοτικού Συμβούλιου. Ούτε υπήρξε κάποια ενημέρωση από τη διοίκηση ότι θα συζητηθεί στο συμβούλιο θέμα των εργαζομένων. Μάλιστα και στα προ ημερησίας διάταξης θέματα, η διοίκηση των εργαζομένων τοποθετήθηκε για το θέμα μετά από τις ομιλίες των δημοτικών παρατάξεων. Τότε λοιπόν μάθαμε για το «θέμα». Ακόμη και  τότε όμως η Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε να γίνει συζήτηση του θέματος, την οποία απέτρεψαν τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου. Δεν την ήθελε όμως ούτε η διοίκηση των εργαζομένων που δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτησή μας : Ποια είναι η θέση των εργαζομένων για τους ελέγχους;

 Το γιατί, το σχολιάζουμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας.  Αρκετά όμως με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ορισμένοι παραμένουν αμετανόητοι οπαδοί του «πες, πες, κάτι θα μείνει»!!!