Από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 21 Ιούλη 2016

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Κάπως απόμακρα, αντιμετωπίστηκε  από την διοίκηση του Δήμου το θλιβερό συμβάν με την έναρξη των θαλάσσιων μπάνιων. Πρόκειται για τον πνιγμό δημότισσας μέλους του Β΄ΚΑΠΗ Νίκαιας.

«Απομακρύνθηκε από τα όρια που είχαν τεθεί και έγινε το μοιραίο» αυτή ήταν η απάντηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο  χωρίς άλλη υπεύθυνη και αναγκαία ενημέρωση. ποιά δηλαδή μέτρα έχουν παρθεί για την ασφάλεια αλλά και την καλή διεξαγωγή αυτών των θαλάσσιων μπάνιων.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ……

Οξεία κριτική έγινε στην διοίκηση του Δήμου και στον ίδιο τον δήμαρχο από συμβούλους της μειοψηφίας αλλά και της πλειοψηφίας, για την παντελή έλλειψη ενημέρωσης και οποιασδήποτε ειδοποίησης  για την απώλεια του Μανώλη Κουφόγιαννη - υπήρξε δημοτικός σύμβουλος  για 3 δημοτικές περιόδους και την τελευταία 2011-2014 είχε εκλεγεί  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Παραιτήθηκε από πρόεδρος και από την πλειοψηφία ασκώντας σοβαρή και υπεύθυνη  κριτική στην διοίκηση-. Η όλη στάση  της διοίκησης θεωρήθηκε αδιάφορη και απαξιωτική για την προσφορά του δημοτικού συμβούλου.

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΓΙΑ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Ο κ. Κίτσος  σύμβουλος της πλειοψηφίας ανέφερε ότι μικρή ποσότητα μπάζων «8 σακούλες» … περιμένουν  ακόμα στην θέση τους από τις 4 έως και τις 21 Ιούλη –μέρα της συνεδρίασης του Δ.Σ.- Επιπρόσθετα όμως ανέφερε ,ότι ενώ επικοινώνησε ο ίδιος με την υπηρεσία, κατάλαβε ότι τον απαξιώνουν και μάλιστα του έκαναν και συστάσεις πως γίνεται η αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων!!

Ο κ. Βρεττάκος επικεφαλής δημοτικής παράταξης, κατάγγειλε ορισμένους υπαλλήλους για απαξιωτική  συμπεριφορά απέναντί του, απρόκλητη και αδικαιολόγητη. Μάλιστα ανέφερε ότι ένας εξ αυτών ήταν παρών στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Διαχώρισε αυτήν την συμπεριφορά από την στάση των υπαλλήλων  γενικά ,επεσήμανε όμως στην διοίκηση το γεγονός.

 

ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΑΡΑΒΟΛΟ!

Αυτή ήταν η απάντηση της αντιδημάρχου κ.  Αραβαντινού  στην κριτική που έγινε στην δημοτική αρχή, για την διεξαγωγή των πολιτικών γάμων.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε η υποβάθμιση των πολιτικών γάμων, από τη δημοτική αρχή.

Αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ότι ζητήθηκε από τις οικογένειες των μελλόνυμφων, να φέρουν αυτοί τη μικροφωνική και τα μικρόφωνα που ήταν απαραίτητα για τη διεξαγωγή της τελετής.

Τα κλιματιστικά δεν δούλευαν καν, σε μια αίθουσα γεμάτη από εκατοντάδες συγγενείς και φίλους στη ζέστη του Ιούλη.

Τα κλιματιστικά ήταν μήνες χαλασμένα.