Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας-Ρέντη

Επιστολή συμπαράστασης για την απώλεια του πρέσβη της Κούβας

Προς: Πρεσβεία Κούβας, Σοφοκλέους 5, Φιλοθέη 15237

Τηλ.: 210 6855550, fax: 210 6842807

Από:

Δημοτική Παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας – Ρέντη»

Εφέσου 45, Πλ. Αγίου Νικολάου, Νίκαια
Τηλ. και φαξ: 210 4932137, Κινητό: 6986380664

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site:  http://www.nikaiarenti-ls.gr

23 Νοεμβρίου 2011

Αγαπητοί σύντροφοι,

Εκφράζουμε  τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια  του συντρόφου Luis Prado Garcia και τη διεθνιστική αλληλεγγύη μας στον Κουβανικό λαό που παλεύει μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες για το προχώρημα της επανάστασης και του σοσιαλισμού. Η τελευταία φορά που συνεργαστήκαμε με την πρεσβεία της  Κούβας στην Κοκκινιά ήταν το 2010, στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 57 χρόνων από την επίθεση του Φιντέλ Κάστρο και των συντρόφων του στους στρατώνες της Μονκάδα.

Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας για την επανάσταση και τη στάση των ΗΠΑ και ΕΕ απέναντι στην Κούβα και το λαό της, να στηρίζουμε την ανειρήνευτη πάλη για την άρση του αποκλεισμού που έχει επιβληθεί εδώ και σχεδόν 50 χρόνια από τις ΗΠΑ, για την απελευθέρωση των πέντε Κουβανών πατριωτών από τις φυλακές, για την κατάργηση της Κοινής Θέσης της ΕΕ.

Θα θυμόμαστε πάντα το έργο και τη προσφορά του Luis Prado Garcia στον τόπο μας.

Με αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια, τους φίλους και συντρόφους του,

 

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας – Ρέντη,

Στέλιος Μπενετάτος