Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας-Ρέντη

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ - ΝΕΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ευχές για το 2022

lasy2022

 

Περισσότερα...

Ευχές για το 2020!

LaSy-2020

 

 

Περισσότερα...

Ευχές για το Πάσχα 2018

http://www.nikaiarenti-ls.gr/images/2018/pasxa2018.jpg

Περισσότερα...

ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ

Ευχές για υγεία και αισιοδοξία. Μπορούμε να αναστήσουμε τις ελπίδες και προσδοκίες μας, με την δύναμη των διεκδικήσεων και την ομορφιά των αγώνων μας. Για δουλειά με δικαιώματα, για ψωμί και ειρήνη, για την πραγμάτωση των σύγχρονων αναγκών μας.

 

 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

 

‘Εργο του Γιώργου Βαρλάμου (1922 – 2013), ζωγράφου κα χαράκτη.

Περισσότερα...

Κυκλοφόρησε το πρώτο ενημερωτικό φυλλάδιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το 2015!

Την Τρίτη 31 Μάρτη, κυκλοφόρησε το πρώτο ενημερωτικό φυλλάδιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το 2015, με πολλά από τα σημαντικά θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, ήδη βρέθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης, στην πλατεία Κρήνης, στην αγορά της 7ης Μάρτη, της Π. Τσαλδάρη και της Βουρνόβα, σε σχολεία, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο και συνεχίζουν να τη διαδίδουν ώστε να μπορέσει να φτάσει στα χέρια όσο περισσότερων δημοτών γίνεται!

Διαβάστε την εδώ

Περισσότερα...

Για την Παλαιστίνη

Δείτε το βίντεο που ετοίμασαν φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας - Ρέντη. 

Περισσότερα...

Με τους ενωμένους αγώνες, μπορούμε να κάνουμε καλύτερες τις χρονιές που έρχονται...

Δημότες του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη,

laiki syspeirosiΗ Λαϊκή Συσπείρωση απευθύνεται σε σας με τις καλύτερες ευχές για μια δημιουργική και ειρηνική χρονιά, για υγεία και δύναμη.

Το 2014 «μπαίνει» με προοπτικές ακόμα χειρότερες και από τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης. Ένα μεγάλο μέρος του λαού μας ζει στην ακραία φτώχεια και εξαθλίωση. Χωρίς και το φαγητό ακόμη, χωρίς θέρμανση, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς τηλέφωνο και πολλές φορές χωρίς νερό.

Περισσότερα...