Συγκέντρωση ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ: ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ - Να αναδείξουμε ξανά τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο τιμόνι του δήμου

sygkentrosh-kke-nikaia-2

 

Το «παρών» στη συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ, έδωσαν οι πρώην δήμαρχοι της Νίκαιας, Βέρα Νικολαΐδου και Στέλιος Μπενετάτος, των οποίων αναγνώστηκε κοινή δήλωση στην οποία τονίζουν:

«Από εδώ, από την Κοκκινιά μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αντίστασης. Και μπορούμε να τσαλακώσουμε τα σενάρια που μας θέλουν στριμωγμένους και υποταγμένους με τη σημερινή μιζέρια της ανεργίας, της αβεβαιότητας, της φτώχειας. Μπορούμε να σκίσουμε τα προσκλητήρια που μας καλούν να συμβιβαστούμε με το μικρότερο κακό και με τα ψίχουλα που μας πετούν κατάμουτρα κι από πάνω να λέμε και ευχαριστώ.

Εδώ στην Κοκκινιά, στον ενιαίο δήμο Νίκαιας - Ρέντη να αναδείξουμε δημοτική αρχή που θα βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τους συνταξιούχους και σε όλα τα προβλήματά τους και δεν θα λέει ότι δεν είναι δικιά μου ευθύνη και αρμοδιότητα, να αναδείξουμε δημοτική αρχή που θα τιμάει την ιστορία αυτής της πόλης, σύμβολο αντίστασης και ασυμβίβαστου αγώνα απέναντι σε κάθε δυνάστη του λαού. Δημοτική αρχή που θα ενώνει το λαό για να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα των μέτρων που συνεχίζει και σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Στεκόμαστε απέναντι στη σημερινή διοίκηση του δήμου που έχει στήριγμα εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που έφεραν κι εκείνες που συνεχίζουν να υλοποιούν τα αντιλαϊκά μνημόνια.

Μπορούμε στις εκλογές αυτές του Μάη του 2019 να αναδείξουμε ξανά τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στο τιμόνι του δήμου Νίκαιας - Ρέντη με δήμαρχο τον Παναγιώτη Κατηφέ για να διεκδικήσουμε τη ζωή και την πόλη μας. Να διεκδικήσουμε αυτά που απαιτούν οι σύγχρονες ανάγκες δικές μας και των παιδιών μας. Ψηφίζουμε "Λαϊκή Συσπείρωση" και στην Περιφέρεια Αττικής με τον Γιάννη Πρωτούλη επικεφαλής και πολλούς περισσότερους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους.

Εμπιστευόμαστε και με την ψήφο μας το ΚΚΕ, όχι μόνο γιατί βρισκόταν στην πρώτη γραμμή σε όλη τη διαδρομή και κυρίως στις δύσκολες στροφές της ιστορίας αυτής της πόλης, αλλά γιατί στέκει ανυποχώρητος υπερασπιστής των λαϊκών συμφερόντων και σήμερα. Γιατί με τις δημοτικές αρχές που είχαν τη στήριξη του ΚΚΕ και την κινητοποίηση του λαού της πόλης βρήκαν λύση μεγάλα έργα υποδομών, κατοχυρώθηκαν ελεύθεροι χώροι, για σχολεία, θέατρα, χώροι πολιτιστικής και αθλητικής δράσης διεκδικήθηκαν και δόθηκαν λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα. Ψηφίζουμε ΚΚΕ στις ευρωεκλογές του Μάη 2019 γιατί έτσι δυναμώνουμε την ελπίδα και την αντίσταση του λαού μας και των άλλων λαών στην Ευρώπη. Ψηφίζουμε ΚΚΕ όποτε γίνουνε οι εθνικές εκλογές και σηματοδοτούμε πως είναι και στο δικό μας χέρι η υλοποίηση των οραμάτων και της ζωής που θέλουμε».


Πηγή: www.902.gr