Ψηφαλάκι σαν μυρίσει....ο κυρ Γιώργος θα κινήσει!!!

runΠάλι καλά που έρχονται και οι εκλογές και ο κ. Ιωακειμίδης τρέχει να προλάβει μέσα σε 3 μήνες να παρουσιάσει ότι δεν έκανε 8 χρόνια.

Αλήθεια αφού είναι τόσο καινοτόμος και έχει κάνει το Δήμο «επιχείρηση» γιατί 8 χρόνια δεν αναβάθμισε το Δημοτικό Γυμναστήριο που λειτουργεί στη Νίκαια (κ. Παλαμά, Νεάπολη) πάνω από 15 χρόνια; Η μόνη αναβάθμιση που έκανε ήταν από δωρεάν χρήση των γυμναστικών οργάνων, να βάλει και εκεί χαράτσι.

Πόσο ακόμα νομίζει ότι θα «τσιμπάει» ο κόσμος με έργα που παρουσιάζει αλλά τα βρήκε έτοιμα (με μελέτες και χρηματοδότηση) από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή της Νίκαιας;

Η ανάγκη για γυμναστική πρέπει να είναι στον προσανατολισμό κάθε Δημοτικής Αρχής, εξασφαλίζοντας αθλητικούς χώρους και προγράμματα για ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση παλεύει και διεκδικεί:

  • κανένας νέος μέχρι 18 ετών να μην πληρώνει για αθλητικά προγράμματα στο Δήμο
  • να μην υπάρχει διαχωρισμός σε δημότες και μη δημότες, αλλά όλοι οι κάτοικοι της πόλης να έχουν ισονομία απέναντι στο Δήμο, ανεξάρτητα που "ψηφίζουν"
  • κονδύλια για ελεύθερους χώρους και αθλητικές υποδομές για όλες τις ομάδες της πόλης
  • πρόσβαση των κατοίκων στις αθλητικές υποδομές της πόλης
  • ισονομία σε όλες τις ομάδες της πόλης για χρήση των γηπέδων του Δήμου.

Ελπίζουμε το νέο γυμναστήριο να έχει "διάδρομο" γιατί πραγματικά θέλει πολύ καλή φυσική κατάσταση να καλύψει κάποιος σε 3 μήνες ότι δεν έκανε 8 χρόνια...