Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη-Κάλεσμα για μαζική κινητοποίηση ενάντια στις κατασχέσεις των λαϊκών νοικοκυριών

Η Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας –Αγ.Ι.Ρέντη καλεί σε κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας:

 

«Στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων σωματείων και φορέων ενάντια στις κατασχέσεις των λαϊκών νοικοκυριών, παίρνουμε μαζικά μέρος στην κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας (Ερμού 6, δίπλα και κάτω από το Δημαρχείο) την Τετάρτη 29.11.2017 στις 15:30 μ.μ."

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση – κάλεσμα:

 

2017 LOGO Laiki Epitropi

 

Εργαζόμενο –ες, Νέοι –ες, Συνταξιούχοι, Αυτοαπασχολούμενοι

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζοντας την ανελέητη αντιλαϊκή της πολιτική ετοιμάζεται την Τετάρτη 29.11.2017 να ανοίξει την «αυλαία» των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ενώ ταυτόχρονα ξεκινούν ξανά οι διαδικασίες στα ειρηνοδικεία μετά τον αναμενόμενο τερματισμό της αποχής των συμβολαιογράφων.

Παράλληλα έχει ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε νομοθετικές παρεμβάσεις έντασης της καταστολής σε βάρος των εργατικών – λαϊκών κινητοποιήσεων για την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τους πλειστηριασμούς. Σχεδιάζει την αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου έτσι ώστε να προβλέπεται αυτεπάγγελτη δίωξη και όχι δίωξη κατ’ έγκληση, όπως ισχύει μέχρι σήμερα, για αδικήματα όπως «απειλή» και «διατάραξη οικιακής ειρήνης» σε βάρος συμβολαιογράφων που διενεργούν πλειστηριασμούς.

Σκοπός τους, από τη μια να δώσουν τη δυνατότητα στους «υγιείς επιχειρηματίες» που θέλουν να επενδύσουν στη χώρα να κάνουν πλιάτσικο στο βιος του λαού και από την άλλη οι άνθρωποι του μόχθου να παρακολουθούν άπραγοι την άγρια κλοπή των κόπων μιας ζωής.

Από εμάς εξαρτάται να σηκώσουμε κεφάλι. Να δείξουμε την πυγμή και την αποφασιστικότητα μας. Με την οργανωμένη δράση μας να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν ότι χτίσαμε με ιδρώτα και αίμα τόσα χρόνια για εμάς και τα παιδιά μας!

Στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων σωματείων και φορέων ενάντια στις κατασχέσεις των λαϊκών νοικοκυριών, παίρνουμε μαζικά μέρος στην κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας (Ερμού 6, δίπλα και κάτω από το Δημαρχείο) την Τετάρτη 29.11.2017 στις 15:30 μ.μ.

Βροντοφωνάζουμε

«Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!»

«Εμπρός λαέ, ξεσηκωμός, κάτω τα χέρια από του λαού το βιος!»

«Τέρμα πια στους εκβιασμούς, εμπόδισε λαέ τους πλειστηριασμούς!»

 

Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας-Ρέντη

πλειστηριασμοί 001

...