Τίποτα δεν πάει χαμένο...

Στην εφημερίδα μας που κυκλοφόρησε πριν 10 μέρες, μόλις προλάβαμε να τυπώσουμε τα νέα από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 6 Ιουνίου 2017.

Είχαμε ένα σύντομο άρθρο με τίτλο «ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ»:

«Εργαζόμενοι δικαιώθηκαν δικαστικά και πήραν τους βαθμούς που τους αναλογούσαν, το διάστημα που ήταν συμβασιούχοι πριν μονιμοποιηθούν. Ταυτόχρονα τους επιδικάστηκε να εισπράξουν το αντίστοιχο ποσό που αναλογούσε στην μισθολογική τους εξέλιξη. Σε αυτήν την απόφαση άσκησε έφεση, η διοίκηση του Δήμου. Ερωτήθηκε ο κ. Ιωακειμίδης γιατί έγινε έφεση σε αυτήν την απόφαση που απέδιδε δίκαιο στο αίτημα των υπαλλήλων και μπορούσε να γίνει αποδεκτή η πρωτόδικη απόφαση. Αυτό άλλωστε έκανε ο κ. Ιωακειμίδης στην απόφαση που μονιμοποιούσε την σύζυγό του -παρά μάλιστα τις σοβαρές ενστάσεις που υπήρχαν και νομικά και ηθικά για αυτήν την μονιμοποίηση- φυσικά και δεν έδωσε καμιά απάντηση ο κύριος δήμαρχος!!!»

Φαίνεται ότι οι αντιδράσεις που δημιούργησε, ανάγκασαν τον κ. Ιωακειμίδη να κάνει πίσω σε ότι αφορά τα αναδρομικά που δικαιούνται οι εργαζόμενοι. Έτσι στην σημερινή (26.06.2017) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής απέσυρε την έφεση  της, στην πρωτόδικη απόφαση που δικαίωνε τους εργαζόμενους.

ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Πάλι από την συνεδρίαση της 6 Ιουνίου : Όπως δεν απάντησε τότε στο θέμα που προαναφέρθηκε, ο κ. Ιωακειμίδης, έτσι δεν απάντησε και στα παρακάτω ζητήματα που του έθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση:

  1. Γιατί ξανανέβηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης οι σημαίες μιας πετρελαϊκής εταιρείας της ΕΤΕΚΑ.
  2. Τι καθεστώς υπάρχει στα διαφημιστικά πλαίσια, που βρίσκονται στις στάσεις των λεωφορείων; Όποιος θέλει διαφημίζεται; Από ποιόν παίρνει την άδεια; Η διοίκηση του Δήμου τι κάνει;
  3. Γιατί προχώρησε στην συνδιοργάνωση –και την διαφήμιση– με μια εταιρεία, συγκεκριμένα  με το Milkoτης ΔΕΛΤΑ, σε αγώνες basket«3 3»; Ο Δήμος έχει όλη την υποδομή να το διοργανώσει μόνος του.

Περιμένουμε τις απαντήσεις!