ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – Καλούν σήμερα σε συλλαλητήριο σήμερα στην πλ.Κοραή, στις 7 μμ, για να μείνει το νομοσχέδιο στα χαρτιά

peiraias-25

 

Δείτε το spot του ΠΑΜΕ πατώντας στην εικόνα

 

Σε συλλαλητήριο καλούν σήμερα Συνδικάτα και Σωματεία του Πειραιά απαιτώντας «Κάτω τα χέρια από το 8ωρο! Το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά. Να ξηλωθεί το αντεργατικό οπλοστάσιο όλων των κυβερνήσεων».

Σήμερα Πέμπτη 13 Μάη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

 

Τα Συνδικάτα Μετάλλου Αττικής - παράρτημα Πειραιά, Κατεργασίας Ξύλου, ΠΕΜΕΝ, «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων ΕΝ, Ένωση ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών, Πανελλαδική ένωση ελαιουργοσαπουνοποιών και Χημικής Βιομηχανίας, Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία - Πειραιά, Επισιτισμού - Τουρισμού - παράρτημα Πειραιά, Υπαλλήλων εμπορικών καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων Πειραιά, Επαγγελματιών οδηγών Αττικής, Βοιωτίας και νήσων Αργοσαρωνικού, Εργαζομένων στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων στις προβλήτες του Πειραιά, Λογιστών Ελεγκτών - παράρτημα Πειραιά και Οικοδόμων - παράρτημα Πειραιά καλούν «την εργατική τάξη της περιοχής μας σε γενικό ξεσηκωμό, το αντεργατικό αυτό έκτρωμα να μείνει στα χαρτιά. Δίνουμε συνέχεια στο αποφασιστικό βήμα που έγινε με την Πρωτομαγιάτικη απεργία στις 6 του Μάη. Δίνουμε θαρρετά τη μάχη, ώστε το νομοσχέδιο να μην κατατεθεί. Να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, στο δόγμα "νόμος και τάξη" που προσπαθεί να επιβάλλει».


Πηγή: www.902.gr