ΣΧΙΣΤΟ - Αποκλεισμός του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Πειραιά από σωματεία και φορείς

sma-peiraia-05

Δείτε το video πατώντας στην εικόνα

Σε νέα κινητοποίηση με αποκλεισμό του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Πειραιά (ΣΜΑ) στο Σχιστό προχώρησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης σωματεία και μαζικοί φορείς του Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Περάματος, ενώ συμμετέχει και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Αντιδρούν στην προσπάθεια κυβέρνησης και περιφερειακής αρχής για δημιουργία Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Σχιστό. 

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν ο Στέλιος Μπενετάτος, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» των δήμων Κερατσινίου - Δραπετσώνας και Περάματος, καθώς και ο Νίκος Ξουράφης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.

Η σημερινή κινητοποίηση αποτέλεσε συνέχεια των αγωνιστικών δράσεων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, με τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της περιοχής να σημειώνουν ότι «είναι μόνο η αρχή! Δυναμώνουμε τον δίκαιο αγώνα μας. Δεν υποχωρούμε! Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει το έγκλημα που ετοιμάζουν στις πλάτες μας, φορτώνοντάς μας με τόνους σκουπιδιών και βρώμας».


Πηγή: https://www.902.gr/eidisi/ergazomenoi-symmahia/259232/apokleismos-toy-stathmoy-metafortosis-aporrimmaton-peiraia-apo