Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 17/2 για την ανάκληση της απόφασης μεταφοράς των μπαζών από τα έργα του μετρό στον χώρο Καραμπίνη

Με υπογραφές 17 δημοτικών συμβούλων θα πραγματοποιηθεί αυτή τη Δευτέρα 17/2 στις 20:30 το βράδυ Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ για την απόθεση των μπαζών από τα έργα του μετρό στον χώρο Καραμπίνη. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε ανακοίνωση και υπέβαλε ένσταση στην Περιφέρεια η οποία απορρίφθηκε, ενώ στη συνέχεια υπέβαλε προσφυγή κατά της απορριπτικής απόφασης στην ειδική επιτροπή της Περιφέρειας για την οποία δεν έχει ακόμα εκδοθεί απόφαση. Οι περιβαλλοντικές, κυκλοφοριακές και πολεοδομικές συνέπειες για την πόλη θα είναι μόνο αρνητικές και τεράστιας κλίμακας.

Ήδη υπάρχει απόφαση του ΟΡΣΑ, που εγκρίνει την μελέτη που συνέταξε η κοινοπραξία και με βάση την οποία τα μπάζα θα μεταφερθούν στου Καραμπίνη. Στην εισήγηση για τη λήψη της απόφασης του ΟΡΣΑ μνημονεύεται η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!!

Είναι αποκαλυπτικό ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα υψηλόβαθμου στέλεχους του συρρικνωμένου και υπό διάλυση Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας (ΟΡΣΑ) η κοινοπραξία «J&P–ΑΒΑΞ Α.Ε. – GHELLA SPA – ALSTOM TRANSPORTSA.A.» είναι μία "αξιοπρεπής" εταιρεία με άρτιο τεχνικό τμήμα κλπ που μπορεί να κάνει άριστες μελέτες!  Τα δικά μας σχόλια περιττέυουν, είναι αυτό που λέμε: Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει ή Κοινοπραξίες πίνουν, κοινοπραξίες κερνάνε!.....

Εδώ και τώρα να ανακληθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και κάθε άλλη απόφαση άλλων φορέων που επηρρεάζει το μέλλον της πόλης και του λαού της. Κανένας σχεδιασμός για εμάς χωρίς εμάς! Ανάβαθμιση των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων, του ΟΡΣΑ, των Δασαρχείων και Δασικών Υπηρεσιών.