ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. ΟΛΟΙ στο Δημοτικό Συμβούλιο να αποτρέψουμε τα νέα χαράτσια

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει το Δήμαρχο Ιωακειμίδη γιατί μεθοδεύει την αύξηση των δημοτικών τελών και του δημοτικού φόρου στα κρυφά.

Συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 19 Νοέμβρη στις 2 ώρα το μεσημέρι όταν οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν έχουν σχολάσει από τη δουλειά τους -  μόνο και μόνο για να μην μπορεί να παραβρεθεί η αντιπολίτευση.

Θέλει να περάσει το χαράτσωμα των κατοίκων μαζί με μέρος της ελεγχόμενης πλειοψηφίας του και τον στενό πυρήνα των αυλικών του.

Ήδη ο λαός απέτρεψε μια φορά την αύξηση 10% στα δημοτικά τέλη στη Νίκαια και 6% στο Ρέντη καθώς και 20% αύξηση στον Δημοτικό φόρο στη Νίκαια με παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό φοβάται ο Δήμαρχος των χαρατσιών Ιωακειμίδης, την λαϊκή αντίδραση και συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο σε εργάσιμη ώρα για να μην μπορεί να παραβρεθεί κόσμος να αντιδράσει.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ το χαράτσωμα από Κυβέρνηση και Δήμο!

ΑΠΝΤΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ – ΟΛΟΙ στο Δημοτικό Συμβούλιο να αποτρέψουμε τα νέα χαράτσια του Ιωακειμίδη: Χαρατσώνει το λαό και δεν αυξάνει τα τέλη σε τράπεζες – πολυκαταστήματα και βιομηχανίες. Αυτή είναι η πολιτική του και πρέπει ο λαός της πόλης να τον σταματήσει.

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟ.

Ο λαός έχει τη ΔΥΝΑΜΗ να αποτρέψει τα νέα χαράτσια του Δημάρχου.