ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Μήνυμα Νίκης για τη Λαϊκή Συσπείρωση έστειλε και η συγκέντρωση στην Πλατεία Κουμπάκη

koympaki

Εκατοντάδες Νικαιωτών, όλων των ηλικιών παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, την Τρίτη 5/10/2010, στην Πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη της Νεάπολης, διατρανώνοντας την απόφασή τους, το μήνυμα νίκης των αγωνιστικών συνδυασμών να δοθεί και στις κάλπες του Νοέμβρη.

 

 Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Θανάσης Παφίλης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Στέλιος Μπενετάτος τόνισαν στις ομιλίες τους την ανάγκη της αποφασιστικής αντίστασης του λαού τόσο στον «Καλλικράτη» όσο και στους υποστηρικτές του, είτε αυτοί εμφανίζονται ως γνήσιοι εντολοδόχοι των κομμάτων που εναλλάσσονται στην κυβέρνηση, είτε ως δήθεν «ανεξάρτητοι» και «αμφισβητίες» πλευρών της κυβερνητικής πολιτικής.

 

 «Είναι γνωστό ότι ενοχλεί που ο Δήμος της Νίκαιας είναι κόκκινος» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Στ. Μπενετάτος. «Γι' αυτό όλοι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και τα ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή θέλουν να αποτρέψουν μία τρίτη τετραετία της "Λαϊκής Συσπείρωσης".» Η παρουσία του κόσμου στην συγκέντρωση αποτέλεσε ήδη μια απάντηση: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

 

Νίκαια - Ρέντης 6/10/2010

 

Συγκέντρωση στην Πλατεία Κουμπάκη